Welkom bij Caroutlet Groningen, uw betrouwbare partner in het betaabare segment van de automarkt. Vanaf onze eerste locatie aan de Stavangerweg, via de Jeverweg, tot aan onze huidige thuisbasis aan de Euvelgunnerweg 50 op industrieterrein Eemspoort.

Bij Neverforget Caroutlet geloven we in de kracht van de massa om alle uitdagingen te overwinnen. Onze missie is het bieden van kwalitatieve en betaalbare auto’s die iedereen verdient. Met onze slogan “Neverforget Caroutlet” zetten we ons elke dag in om memorabele ervaringen te creëren voor al onze klanten en onszelf

Een uitnodigende ruimte

Onze showroom is meer dan een plek om auto’s te bekijken. Het is een ruimte waar comfort en klantvriendelijkheid voorop staan. U vindt er een keuken met koffiehoek, een wachtruimte met stamtafel en zithoek, en een balie waar u informeel een auto koopt of vlot de documenten voor export en het overschrijven van uw auto regelt. De warme en laagdrempelige sfeer zal ervoor zorgen dat u zich thuisvoelt en met een vertrouwd gevoel wegrijdt in uw nieuwe auto.

Duurzaamheid en comfort

Onze stijlvolle showroom, ingericht  als een mancave, biedt het hele jaar door comfort dankzij onze automatische klimaatregeling aangedreven door zonne-energie. In de zomer blijft het koel met airco en kunt u genieten van Italiaans schepijs uit onze ijsvitrine, terwijl onze koffie’s en cappuccino’s altijd vers gemalen worden uit koffiebonen uit Angola.

Maak kennis met het team

Jeroen Spekschate

Werkplaats

Reinout Beukema

Stagiair

Pier Wiersma

Verkoper

Floris Ganzeveld

Verkoper / Fotograaf

Mik Delies

Eigenaar / Verkoper

Onder leiding van eigenaar Mik Delies vormen Floris Ganzeveld, Pier Wiersema, en onze trouwe viervoeter en manager aftersales, Dorus Delies, het hart van Caroutlet. Samen hebben we, met trots, in de afgelopen 10 jaar meer dan 6000 auto’s verkocht, met een recordjaar in 2021 waarin bijna 1000 auto’s van eigenaar wisselden.

Onze diensten

Als RDW-gecertificeerd exportdienstverlener bieden we naast autoverkoop ook alle diensten aan omtrent het exporteren van Autos. Wij leveren 14 daagse export verzekeringen met bijbehorende exportkentekenplaten. U wordt dus volledig ontzorgt. Onze sleutelservice is volledig top to date wat ervoor zorgt dat wij alle autosleutels kunnen bijmaken voor de scherpte prijzen van noord Nederland. Heeft u een auto gekocht bij een particulier en wilt u deze laten tenaamstelling? Doordat wij een officieel kentekenloket zijn kunnen wij ook Autos tussen overschrijven tussen particulieren uiteraard beschikken we over een werkplaats om reparaties uit te voeren. Onze APK’s worden uitgevoerd door onafhankelijke APK keurmeesters zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen.